vrijdag 25 februari 2011

De werkplek make-over

Zo ziet de werkplek er nu uit...
maar de man des huizes gaat een hele week skiën en wil hem wel eens verrassen met een opgeruimd plek, ook al wordt deze hele ruimte over een paar maandjes helemaal voor mij alleen. Een proper begin zou ook leuk zijn!
Ikeaaaaaaaa, here we comeeeeeeeeeee!!!

6 opmerkingen:

 1. amai zo netjes, was dat hier ook maar zo....
  Laat je maar gaan in ikeaaaaaaaaa;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oei vero, ik kom redelijk knetter van de oranje bak die ipv leger altijd maar voller wordt, van de biaislinten dat ik er overal tussen gooi. :s

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Valerietje, please zeg! Ge zou mijn werkplek moeten zien voor t moment! hahahaha Ziet er toch al redelijk deftig uit. Gewoon die oranje bak eens opplooien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lol, ik ben nu ook al heel de tijd aan 't zien, "is dit nu de voor of de na"?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jah, dan toch een freak zeker die alles in zelfde potjes wil. :) Was er al achter op het werk dat ik wa autistisch was. Hahaha.

  en sarah: die bak zit echt niet vol stofjes, maar vol schatten! Retrobehangrol,; wol, patroonpapier, onnozel stukjes stof recht voor den vuilbak, naaigaren, tafelkleed, ...
  en in die andere bakken zit ook alles netjes er in gesmeten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zalig he, zo'n werkplekje voor jezelf. Nu moet ik nog mijn naairuimte delen met mijn man, maar daar komt verandering in, want op zolder gaan we een naaikamertje maken. Ik kijk eral naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen