zondag 23 augustus 2009

Rommelmarktje
't Is er van gekomen. De 1e rommelmarkt van 2009. Amai. Er was wel steeds iets waardoor het niet lukte: andere plannen, te moe door nachtvoedingen, op reis, ...
Deze morgen met de fietskar en de 2 jongens 5 km verder gefietst, omhoog en omlaag, tussen de velden. Eénmaal aangekomen gesukkeld, want hoe in godsnaam haal je die fietskar daarvan?

Aan het allereerste standje dat we starten, staat zo'n gezellige oma met een knot in haar haar. Ligt daar een boek te pronken om kinderkledij te maken. De stoffen zien er soms hilarisch uit, maar de ontwerpen lijken wel leuk. Voor amper € 2 heb ik het boek mee.
De vrouw geeft 2 beertjes aan de kindjes en hebben de volgende 2u stilletjes in de kar blijven zitten.

Wat heb ik toch met appeltjes tegenwoordig? 3 leuke potjes op de kop getikt, maar wat ga ik daar nu weer mee doen hé? Ik heb er alvast de rietsuiker in gegoten.

Wat verder staan weer wat oude vrouwtjes samen. Valt mijn oog meteen op een curverdoos met een bruine paddestoel: een naaidoos! € 2! Jippie. Op 1/9 start ik met naailessen. Moet ik niet meer met een rieten mand, al had dat ook zijn charmes.

Zoonlief blij gemaakt met een puzzel van Bert & Ernie. Hij houdt enorm van puzzelen én van Bert & Ernie. Eénmaal thuis is hij er meteen aan begonnen.

Ook David de Kabouterspulletjes gevonden: 2 kapstokjes. Nu nog zorgen dat het ooit wordt opgehangen, want ik heb al een aantal keer gezegd al lachend dat ik een gereedschapskist wil voor mijn verjaardag omdat mijn ventje daar steeds mee weg is in zijn camionnette, maar ik ga het nog beginnen menen ook!

1 opmerking: