zaterdag 1 augustus 2009

Terug van weggeweest

10 dagen weggeweest. 10 dagen genoten en gesnoten, want verkoudheid, elk om beurt.
Het was een rare reis in de zin van: ik heb genoten en ik was teleurgesteld, maar leerde omgaan met de teleurstelling.
Waarom? Ik had het moeilijk met het feit 'met 2 kleine kinderen op reis gaan en hun ritme volgen'. Nu is de oudste er ééntje dat heel veel slaapt overdag en durf je daar van afwijken, dan heb je een heel ambetant, klagerig en zagerig kind. Nu viel dat na 4 dagen wel heel erg mee, want hij ging netjes een middagdutje doen in de tent en stond vrolijk op. Een aantal keren deed hij zijn dutje niet, maar lag hij dan 's avonds ietsje vroeger in bed.
Genoten omdat we door een andere manier van reizen vooral heel erg rustig aan hebben gedaan en dat dat ook wel eens deugd deed, al hoopte ik op een doorslaper op reis, maar het heeft niet mogen zijn, al zeker niet toen de kleinste ziek werd en hier niet goed door kon slapen.
We gingen naar de Gironde, St Palais op een leuke camping voor kindjes, uitgebaat door nederlanders, ook al voelden we ons een vreemde eend in de bijt. Alleen maar nederlanders rond om rond. http://www.chezgendron.nl/ Vooral héél erg goedkoop, heel veel te doen op de camping voor de kindjes, lekker eten in het restaurant, een speeltuintje, een speelruimte en een zwembad met kinderbad.
Nog 4 dikke maanden en dan doen we het toch weer opnieuw, weg met de kinderen. Volgende reisbestemming: Auckland, Nieuw-Zeeland. Mag alleen niet aan de vlucht denken.

4 opmerkingen:

 1. Welkom terug!
  Jammer van het gesnotter, maar gelukkig hebben jullie ook genoten.
  Ik hou van zonnenbloemvelden en je gebreide deken is ook geweldig!!

  Gaan de kinderen ook mee naar Nieuw Zeeland?

  Groetjes van een Nederlander ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gebreide deken is van ikea. Voor die prijs kan je het echt niet maken. :)
  Het gesnotter is gelukkig ook al veel beter. Wat een nachtje goeie slaap toch kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan de foto's te zien zag het er nochthans zalig uit! lekker op t gemak genieten, volgend jaar zijn wij ook terug weg naar de provence!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen