woensdag 9 december 2009

Nog een weekje...

Nog een weekje te gaan en we vliegen richting Auckland, Nieuw Zeeland.
We vertrekken op donderdagmiddag rond 16u en komen daar (onze tijd) zaterdagnacht 1.40u aan. Dan is het daar al zaterdagmiddag 13.40u. Meteen de dag dat ons Guustje 1 kaarsje mag uitblazen!

Ondertussen...
-zit ik met 2 zieke patatjes in huis waarvan ééntje op mijn schoot met een balpen zit te spelen. Ik vrees voor ooronsteking. De andere zit in zijn bed (nog steeds) te zingen van sinterklaasje en dat op dit uur: 21.18u. Allebei helemaal ontregeld door hun veel slapen.
-zit ik te stressen over hoe ik me zelf ga voelen tijdens de vlucht. Reisbureau zoekt nog uit of we grotere plaats kunnen krijgen vooraan zodat we de maxi cosi kunnen meenemen. Dan kan hij alvast daar in slapen en niet in ons armen.
-vraag ik me af of we nu warme of frisse kledij moeten voorzien, want volgens vriend ginder is het daar koud, volgens vriend-nieuw-zeelander hier in belgie wordt het daar 30-35°C. Het kmi zegt mij alvast dat het ginder niet zo heet is.
-ik ben een beetje inspiratieloos wat betreft het bloggen, want alles zijn we hier aan het afsluiten, dus daar is niet veel interessants over te vertellen
-stress ik nog eens over het : wat zal deze nacht brengen en is het kleinste patatje in staat om weer naar de crèche te gaan. Zucht.
-ben ik nog steeds aan het nazweven van Petit Bazaar en heb ik eigenlijk nog niet veel gedaan daarna buiten stock tellen en poging om bestellingen af te werken van koekepeertje.

Eén ding is zeker, volgende week is er tijd voor absolute rust!!!

Ik probeer te posten als ik daar een pc te stekken krijg. :)
Anders zal het zijn tot na nieuwjaar!!! Tenzij ik nog effe de tijd en goesting vind om iets te komen schrijven.

6 opmerkingen:

 1. Naar Nieuw Zeeland? super zeg maar wat is dat lang vliegen hé. Is het de eerste keer? In ieder geval een goeie reis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfff...En oorontstekingen zijn niet fijn, kan ik uitgebreid over meepraten (we hebben hier net de tweede buisjes-plaats-sessie achter de rug)
  Hopelijk zijn ze gauw weer opgeknapt zodat je niet met twee zieke kindjes de reis hoeft te beginnen.
  Fijne vakantie hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier is er ook eentje ziek, ze doet niet anders dan kotsen, ook hier zal het geen leuke nacht worden. veel beterschap met de kindjes en geniet ven jullie reis!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een rustperiode mag ook eens hé en die zal wel heel veel deugd doen!!!!

  Dus geniet, geniet, geniet,....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en jawel, het is oorontsteking. Beter nu dan op het vliegtuig, stel je voor! Ik ben steeds misselijk van de oorpijn bij het dalen en als zij er dan ook nog eens last van zullen hebben...
  Het is de 1e keer nieuw-zeeland. Lang onderweg, maar we slaan ons er wel door. :)
  Ik zie het volledig zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goeie reis!
  en laat de pc maar even uit!!

  BeantwoordenVerwijderen