woensdag 2 december 2009

Vervolg op vorig bericht...

Zucht, mijn post was eigenlijk nog niet af en groot is mijn verwondering dat hij er wel opstaat!! Op dat moment is de computer gecrasht. Plots ging de blog van noeks wel honderdmiljoen keer open en zoef alles kapot.

Dus om verder te doen. Ik wou er nog een extra bij doen, mijn naaivriendinnetje Mamie-s.

Nu, de 7 dingen. Hmmmmmmmmmm. Aiai.

1) Ik voel me al een aantal maanden een chaotische mama van 2 kleine lievelingen, maar vanaf 2010 hoop ik dat dit zal minderen, want dat ga ik halftijds werken. Ik werk bij het Ocmw Brugge als administratief bediende.

2) Ik ben, samen met Nele van pepatino, organisator van de succesvolle (al zeg ik het zelf) Petit Bazaar, verkoop met de hipste belgische webshops.

3) Wij verhuizen in 2010 van den buiten terug naar het schone Brugge waar ik een echt winkeltje zal kunnen hebben met de kindjes dicht bij me.

4) Over 2 weken gaan we met de kids Nieuw-Zeeland verkennen. Het komt zienderogen dichterbij, maar heb nog even niet de tijd om er bij stil te staan.

5) Ik heb een man dat toch wel een beetje kuisziek is. ;-) Hij moest al een uur weg zijn, maar blijft hier maar rondlopen terwijl ik lui op mijn gat zit.

6) Ik hou van retro, vintage. Die kleuren... tof!!!

7) Ik hou van naaien, maar de tijd ontbreekt soms wel. Of zal het ook anders zeggen: de goesting om alles uit te halen en weer netjes op te bergen, steekt wat tegen. ;-) Leve mijn naaikamertje in het nieuwe huis.

Pfff, was moeilijk. 't Is mss wel wat zever. :-)

1 opmerking:

  1. krijg ik van jou zo'n award?
    mijn blog gebruik ik wel niet meer hoor, k heb daar helemaal gene tijd voor. enkel nog mijn website www.mamie-s.be of mijn facebook fanpagina.

    Groetjes
    Sarah

    BeantwoordenVerwijderen