zaterdag 24 april 2010

Er werd er ééntje 3 jaar.

't Is ondertussen al een weekje geleden, maar ons Siebe werd 3. Zo fier als een gieter, want nu is hij al wel al groot hé, zoals hij zelf zegt.
We kochten een appelgebak (ipv er zelf één te maken) en stelden het telkens uit om er van te eten, want we hadden zo'n plezant weekend dat het er gewoon niet van kwam. We deden een terrasje, gingen inkopen doen voor een bbq, bezochten plopsacoo en gingen iets eten in Coo en toen was het plots zondagavond 19u en moesten we nog vanuit de ardennen vertrekken om de volgende morgen terug naar school te gaan na een zalige paasvakantie.
Ik deed er nog een paar dagen over om zijn traktatie mee te geven naar school. Gewoon, simpele knikkerzakjes met wasco's - ecologische wasco's - en vooral geen snoep!
Het leuke was dat siebe ook kon meehelpen.


8 opmerkingen:

 1. Super leuke traktatie...mocht hij hier op school zitten, kreeg hij alles terug mee naar huis. Hier mag je alleen een droge koek en sapje meegeven, niets van speelgoed...wat ik eigenlijk wel jammer vind, want zo is er geen verrassing meer aan hé als je kind naar huis komt met een traktatie. Het is altijd hetzelfde...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk de traktatie! wij hebben hier ook die wasco's, super leuk
  merci voor de stofjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wasco's, leuke zakjes! Knap kereltje, op 3 worden het nog meer echte jongentjes é.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke wasco's waar koop je zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fam, allez zeg, ze zouden moeten blij zijn op school dat het geen snoep is, toch?
  Zou wasco's ook onder de categorie speelgoed vallen? Tekenen doen ze toch ook op school?

  Poppie, de wasco's koop je bij www.kokkie.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefelciteerd en wat een leuk idee, die wasco's. Mooie, gezellige foto's. Daar kan je later nog van genieten, feest allang voorbij maar de foto's heb je nog.

  BeantwoordenVerwijderen