zaterdag 23 januari 2010

Roodkapje en de boze wolf in je park!


Zalig toch hé, volledig weer in actie geschoten! Vanavond maak ik nog kussenhoesjes voor een vriendin in paddestoelenstijl. Rood met witte stippen-toestanden dus. :-)


Vanmiddag boxkleedje gemaakt. Nu nog ééntje afwerken in blauw. Maar eerst kientjes in beddeke.


Heerlijk toch, zit de kleinste telg hier weer lekker te roeren met een lepel in de planten en maakt grote broer in zijn keukentje patatjes voor zijn baby. Melk kreeg ze al. :) Het bewijs van flesje geven volgt nog wel.

5 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Praktisch vraagje: wat gebruik jij als vulling voor de boxkleedjes? Ik dacht aan fiberfill, maar is dit vlot wasbaar? Alvast bedankt voor de reactie! Heel leuke blog, kom graag piepen om inspiratie op te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hei Inge,

  Waar ik ze kocht vroegen ze welke fiberfilling ik wou. Ik zei dat het voor boxkleedjes was en toen gaven ze deze die ik nu heb: de dikste. Ze zei er bij dat ik er niets mee moet doen. Krimpt niet, dus ik hoop dat ze gelijk hebben.

  Ik wou dat ik er nog ééntje nodig had, een boxkleedje, maar wij zouden hem nu gaan opbergen wegens amper gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo!

  Bedankt voor de reactie op de reactie :-)
  Ik heb het zelf ook (nog) niet nodig, maar in mijn omgeving is een heuse babyboom gaande, dus maak ik graag zelf de cadeautjes voor die kleine prinsen en prinsessen, dit leek me weer een leuk nieuw idee...
  Ik ga eens in de winkel kijken dan, heb om slofjes te maken wel de dunste fiberfilling, maar had geen idee dat dit ook kon werken voor boxkleedjes...

  BeantwoordenVerwijderen