vrijdag 26 maart 2010

Winterkleertjes 2010 !!! - Give away

De zon is er nog niet helemaal en ik begin al over de winter.
Mezelf kennende en in het gedacht met wat er me de komende maanden te wachten staat, begin ik tussendoor, wanneer er eens een gaatje is, met kleertjes voor de komende winter te maken.

Ik wil vooral broekjes voor jongens en een aantal meisjesjurkjes in van die fantastisch leuke dikke ribfluweel.

Ik maakte met een hoofd vol opwinding en ongeduld al een jurkje waarbij een aantal schoonheidsfoutjes me nu echt wel storen!
Het was dus echt wel een proefje. Er moeten nog knoopjes aan maar moet bekennen dat ik knoopsgaten steeds ontweek. Dinsdag legt de juf het me uit in de naailes. Heb al zitten prutsen, maar er komt niets goeds van!Dus...meisjes...ik heb in huis geen kleine juffertjes, dus wie het na afloop graag wil, laat dan gerust hier een berichtje na met het waarom je het zo graag wilt en dan komt deze give away misschien naar je toe.
Het kleedje heeft een maatje 92.

Ik laat jullie wel nog een tijdje in spanning. Pas eind april verstuur ik het naar de gelukkige winnaar. :-)


16 opmerkingen:

 1. Hopelijk gaat wint de eerste die een berichtje nalaat :) Ik vind het een supermooi jurkje! En op de koop toe staat mijn kleien pruts het mooist met rood!! Als dat geen teken van god is..:)!! En.. ik heb nu eens nog NOOIT een give away gewonnen, en kdoe kweetnie hoeveel mee! En...:)

  Mooi jurkje hoor!
  xxcharlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hierzo! Hierzo!
  Ik wil graag meedingen naar dat geweldig leuke kleedje! Niet voor mezelf, want ik ben maatje 92 al zo'n jaar of 26 ontgroeid, niet voor mijn dochter want die heb ik niet, maar wel voor het fantastische meisje van mijn allerliefste collega, die verzot is op vogeltjes... en hé, is dat hier nu geen ei met pootjes? Omdat ik haar zo enorm apprecieer en bewonder en omdat ik haar zo graag eens een kleedje zou cadeau doen, maar het zelf nog niet goed durf te maken.
  Haar dochtertje is nu 1 jaar en 2 maanden... en als ik goed reken, is maatje 92 geschikt voor meisjes van 2 jaar, dus da's ideaal voor komende winter, niet? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, ik wil ook meedoen. Hier lopen twee meisjes rond. De grootste kan al lang niet meer in maatje 92, de kleinste wel.
  Gisteren heb ik een keertje gerommeld in de kleding van onze meiden en met rode wangen moet ik toegeven dat de oudste meestal kleertjes krijgt, en de kleinste de dingen moet afdragen. Dus wil ik voor haar wel eens iets nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik doe ook graag mee! ik heb hier een dochter van twee die super mooi staat met rood!!!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey, een supersnoezig jurkje. Ik wil zeer graag meedoen aan je give away en waarom... ik heb een superlief metekind dat met haar blonde haren nog snoeziger zou worden met rood...ik heb zelf onvoldoende geduld om ooit tot zo een leuk resultaat te komen...ik zou het jurkje wel als voorbeeld nemen om het proberen na te maken, zo zou emma 2 jurkjes krijgen...nog redenen? In ieder geval weer een kei leuke give away...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, PRACHTIG!! Ik heb hier eentje rondlopen van 18 maanden en zou dus in de herfst Beeldig staan met dit kleedje!!
  En ik vind de applicatie super!
  En win ik niet, dan zal ik zelf aan de slag moeten, hoewel iets waar ik geen ...uur aan heb zitten werken ook eens leuk zou zijn voor de verandering :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. megamooi, vetcool zoals onze Kobe zegt. simpelweg zou ik het graag winnen omdat ik een superschattig dochtertje heb die nu al onder meneertje koekepeertje dekentjes slaapt & met dit kleedje erbij dan eigenlijk jouw grootste fan zou zijn :-). vele groetjes ! Ans & co

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even Ella laten kijken en ze zei zelf:
  'WAAAAAUW'.
  Ja, 't is een echte poppemie aan't worden. Ze is zot van kleertjes en ook overduidelijk van dat prachtige kleedje van Koekepeertje!
  Ella wil dus duidelijk winnen!
  Groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ik heb twee jochies dus ik doe deze keer niet mee met de give away (dat zou niet eerlijk zijn voor de meiden mama's)
  Alleen een reactie op het snoezige jurkje!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe ook heel graag mee met deze give away. Ons Fientje is bijna aan maatje 92 toe, dus laat maar komen dit super leuke jurkje.
  Met felle kleuren staat ze best, dus rood is ideaal.
  (en btw onze dochter is populair en komt echt overal, dus ze zal veel reclame maken voor meneertje koekepeertje - dat kan ze vast al wel zeggen, en anders, dan trainen we haar daar toch gewoon op :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaaaa! ik wil graag meedingen naar dit superleuke jurkje! en... zie je het niet zitten om knoopsgaten te maken, dan zet ik ze er met plezier zelf op. Mijn klein meid van 2,5 die nu soms al eens maatje 92 draagt, zou hier beeldig mee staan, daar ben ik van overtuigd! (het is nogal een kleintje, onze meid, maar ze laat zich niet doen hoor: klein maar dapper!)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn twee dochters zijn al veel te groot voor een maatje 92, maar er is een lief dochtertje (van bijna twee jaar) van een vroegere klasvriendin die het financieel een beetje moeilijk heeft, dus nieuwe kleertjes kunnen niet, wel allemaal kleertjes die al door andere kindjes gedragen zijn. Niks mis mee natuurlijk, maar het zou wel heel tof zijn om haar dochtertje eens een echt nieuw en uniek kleedje te kunnen geven.
  groetjes, sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan geen applicaties maken (nog niet geprobeerd) maar wel kleedjes, dus ik wou meedingen voor de give-away, voor mijn kleinste meid. Als jongste van de drie, mag ze nogal vaak de afdankertjes dragen.

  Nu ik sneksniltje haar reactie lees, stem ik voor diegene die het wel meer nodig heeft ...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat mooi, natuurlijk wil ik hier een kansje op wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, schitterend kleedje ...en wil het nu juist lukken dat wij hier een klein meisje lopen hebben die daar precies in past.
  Wij willen enorm graag meedoen met je give - away!! Dankjewel
  Dikke kus, Kathleen
  kathleenrossel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik wil ook wel meedoen!! super prachtig kleedje. kleurtjes waar je helemaal vrolijk van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen